skip to Main Content
Goedkoopste Taxi van Arnhem ! Bel: 06-33838980

Een taxi die altijd bereikbaar is

Een taxibedrijf kan pas echt goede service verlenen wanneer deze 7 dagen in de week bereikbaar is. Kees Taxibedrijf is zo’n taxibedrijf die altijd bereikbaar is. Wij zijn de taxi in Oosterbeek die passagiers snel, veilig en comfortabel naar hun bestemmingen kunnen brengen tegen de beste tarieven. Wij verzorgen ook ziekenvervoer en brengen u vanaf Oosterbeek naar de luchthavens Schiphol, Weeze, Rotterdam en Eindhoven op elk gewenst tijdstip.

Gemakkelijk bestellen

Wanneer u een taxi in Oosterbeek nodig heeft dat kunt u ons 7 dagen in de week bellen. Wij hebben een snelle reactietijd waardoor u nooit lang hoeft te wachten alvorens wij op de locatie in Oosterbeek zijn waar u opgehaald wilt worden. U betaald bij ons goedkope tarieven en u hoeft bij ons de taxi niet te delen met andere passagiers. De auto is dus helemaal voor u en uw gezelschap.

Taxi Oosterbeek

Een avondje met het gemak van de taxi

Velen vinden het nogal eens een bezwaar wanneer ze niet even één glaasje wijn kunnen drinken tijdens een avondje uit. Ze moeten immers nog zelf naar huis rijden. Denk dan eens na over een taxi in Oosterbeek. Wij halen u op en brengen u naar de locatie voor uw avondje uit en halen u weer op wanneer u dat aangeeft aan ons. Gemakkelijker kan het niet.

Luchthaven vervoer

Wij regelen ook het vervoer vanaf Oosterbeek naar de luchthavens Schiphol, Rotterdam en Eindhoven. Het is zelfs mogelijk om bij ons een taxirit te bestellen naar de luchthaven van Frankfurt. Wij houden de vluchtnummers in de gaten zodat u altijd op tijd aankomt en wanneer u terugvliegt houden wij een eventuele vertraging bij zodat u er altijd zeker van bent dat wij aanwezig zijn wanneer u aankomt.

Patiënten vervoer

Kees Taxibedrijf verzorgt uiteraard ook het vervoer naar de ziekenhuizen vanuit Oosterbeek. U kunt bij ons een schema afstemmen wanneer u regelmatig naar het ziekenhuis moet maar u kunt ons ook op afroep bestellen. Bij ons mist u in ieder geval geen afspraak want wij zorgen ervoor dat u op tijd aankomt. En we halen u uiteraard ook weer op tijd op zodat u niet lang hoeft te wachten wanneer uw afspraak voltooid is.

Bel ons op om uw taxi te reserveren

Zoekt u een taxi in Oosterbeek? Bel ons dan op om de taxirit te bestellen. Wilt u vaker gebruik maken van onze diensten informeer dan naar de mogelijkheden.

Back To Top