skip to Main Content
Goedkoopste Taxi van Arnhem ! Bel: 06-33838980

Een taxi snel besteld

Heeft u af en toe een taxi in Velp nodig en zoekt u hiervoor een betrouwbaar taxibedrijf die altijd bereikbaar is? Neem dan contact op met Kees Taxibedrijf. Wij verzorgen uw taxirit in de omgeving van Velp. Wij verzorgen ziekenvervoer en taxiritten naar de luchthavens van Schiphol, Eindhoven en Rotterdam.

Taxi Velp

Makkelijk uw taxirit bestellen

Wanneer u snel een taxi in Velp nodig heeft dan is een telefoontje aan ons voldoende. Wij rijden dan zo snel mogelijk naar de plek in Velp waar u opgehaald wilt worden en rijden u snel, veilig en comfortabel naar uw bestemming. Wij reserveren de taxi voor u en uw gezelschap alleen. U hoeft dus niet bang te zijn dat we nog even omrijden om iemand anders op te halen.

Een avondje uit

Wilt u tijdens een avondje uit geen zorgen hebben over eventuele alcoholcontroles? Denk er dan eens over om de taxi in Velp te nemen. U kunt dan gewoon uw glaasje bier drinken en Kees Taxibedrijf brengt u weer naar huis wanneer u dat wilt. U kunt een vaste tijd afspreken met ons maar u kunt ons ook afroepen op het moment dat u weer naar huis wilt.

Vervoer naar de luchthaven Schiphol

Wilt u als luchtreiziger het gemak ervaren van een taxi van en naar de luchthaven Schiphol. Maak dan een afspraak met ons en geef ons uw vluchtnummers. Wij halen u op in Velp en zorgen ervoor dat u ruim op tijd op de luchthaven aankomt en wij halen u weer op met de taxi wanneer u vlucht is aangekomen. U staat dus niet uren te wachten wanneer uw vlucht vertraging heeft want dat houden wij in de gaten.

Vervoer naar de ziekenhuizen

Uiteraard vergeten we u niet wanneer u vanuit Velp naar het ziekenhuis moet. Want ook hiervoor leveren wij een comfortabele service. Heeft u vaker afspraken in het ziekenhuis? Stem dan een schema met ons af. Dan bent u er altijd zeker van dat u nooit een afspraak mist en dat u nooit te lang hoeft te wachten wanneer u weer opgehaald wilt worden.

Reserveer uw taxirit nu

Heeft u nu een taxi in Velp nodig? Bel ons dan en dan komen wij u ophalen. Wij rijden u snel, veilig en comfortabel naar uw bestemming en zorgen ervoor dat we u op het afgesproken tijdstip ook weer komen ophalen.

Back To Top