skip to Main Content
Goedkoopste Taxi van Arnhem ! Bel: 06-33838980

De taxi die goed bereikbaar is

Bent u een regelmatige gebruiker van taxivervoer en zoekt u een taxi in Zevenaar die u veilig, snel en comfortabel naar de uw bestemming kan brengen? Dan is Kees Taxibedrijf een beste keuze. Wij rijden u met onze moderne auto’s vanuit Zevenaar naar uw bestemming wanneer u dat wilt en halen u weer op wanneer u ons een seintje geeft. Wij hanteren vriendelijke tarieven en bieden tevens vervoer aan voor patiënten naar ziekenhuizen vanaf Zevenaar.

Taxi Zevenaar

Een ervaren taxibedrijf

Het lijkt gemakkelijk om een taxibedrijfje te starten maar dat is het niet. Ondanks dat bijna iedereen wel een auto zou kunnen besturen is het beroep van taxichauffeur net even iets anders. Wij weten bijvoorbeeld overal de weg in de regio Zevenaar en Arnhem. Wij weten als taxi in Zevenaar altijd de kortste route te vinden en onze chauffeurs blinken uit in hoffelijkheid naar de passagiers toe.

Luchthaven taxi vervoer

Gaat u binnenkort vliegen? Dan kunnen wij het vervoer voor u regelen vanaf Zevenaar naar de luchthaven Schiphol en de luchthavens in Eindhoven en Rotterdam. Ook Düsseldorf, Keulen en Frankfurt behoren tot de mogelijkheden. Wij brengen u ruim op tijd naar de luchthaven zodat u uw vlucht niet mist en wij zorgen ervoor dat wij klaarstaan met de taxi wanneer u weer terug komt.

Een avondje stappen zonder zorgen

“Glaasje op laat je rijden” is jarenlang een bekende campagne geweest in Nederland. Kees Taxibedrijf voegt de daad graag bij het woord. Wij zorgen ervoor dat u onbezorgd een avondje uit kunt hebben zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een glaasje teveel. Wij halen u met de taxi in Zevenaar op en brengen u naar uw locatie en we halen u op afroep weer op en brengen u veilig terug naar Zevenaar. Makkelijker en veiliger kunnen we het niet maken.

Patiënten vervoer

Wij laten zieken niet graag in de kou staan. Daarom besteden wij extra zorg aan ouderen en patiënten die regelmatig naar het ziekenhuis of therapie moeten. Wij komen u ophalen, helpen u met in en uitstappen en begeleiden u ook van en naar de deur. Heeft u regelmatig ziekenhuis bezoeken of therapie? Laat het dan weten aan ons zodat wij op de tijdstippen dat u ons nodig heeft een taxi gereserveerd hebben.

Bel ons voor een taxirit

Zoekt u een taxi in Zevenaar die u veilig, snel en comfortabel naar uw bestemming kunt brengen?

Bel ons dan op om uw taxirit te regelen. Dan staan wij zo snel mogelijk bij aan de deur.

Back To Top